Internet rješenjaSve većim rastom internet tržišta i marketinga zahtjevi naših korisnika postajali su sve jasniji i orjentiraniji svojoj promidžbi te ponudi svojih proizvoda i usluga na internetu. Naš programerski i dizajnerski tim stručnjaka osposobljen je da u potpunosti odgovori svim zahtjevima naših korisnika, te u dogovoru s njima izradi internet stranice koje u potpunosti prezentiraju korisnikove zamisli.

Read more...
Top Panel
Subota, 20 Srpanj 2024
 • Decrease font size
 • Default font size
 • Increase font size
 • default color
 • color1 color
 • color2 color
 • color3 color
Napomena

Programi

Sva naša programska rješenja rade pod Windows OS-om.

Od samog početka razvoja naših programskih rješenja, uvidjeli smo prednosti i jednostavnost korištenja Microsoft Windows operativnih sustava za korisnike, ako da smo sva svoja programska rješenja gradili na toj platformi s najsigurnijim bazama podataka.

Pored naših standardnih (gotovih) programskih rješenja, naši stručnjaci u mogućnosti su izraditi Vam i specifična programska rješenja po Vašim željama i narudžbama.

Pogledajte stranicu s našim programima.

Internet stranice

Posjedovanje vlastite web stranice se podrazumjeva ukoliko se bavite nekom djelatnošću, no to je i ujedno najjeftiniji način oglašavanja i pružanja informacija o Vama i Vašoj djelatnosti.
Pri odabiru kreatora Vaše web stranice svakako obratite pažnju na njegove stranice i dotadašnje radove jer loša web stranica može biti kontraproduktivna i odbiti nove stranke i suradnike.

Na posljednjem webdev festivalu nominirali smo 3 web stranice koje smo napravili, i svaka je osvojila nagradu u svojoj kategoriji. Za internet trgovinu osvojili smo 1 mjesto, a za oglasnik i osobnu stranicu 2 mjesto. Ovakva reputacija svakako nas svrstava u kvalitetan odabir za izradu Vaše internet stranice.

Pogledajte i druge naše radove.

VoIP telefonija

Previsoki su Vam troškovi telefonije, a svakako plaćate i brzi pristup internetu? Trebate call centar?

Zamislite da imate vlastitu telefonsku centralu sa neograničenim brojem ulaznih i izlaznih linija te neograničenim brojem izdvojenih lokacija, a operaterima plaćate samo pretplatu. Besplatnim pozivima prema hrvatskim fiksnim linijama i prema 50 drugih zemalja, Vaša ušteda u telefoniji bit će izuzetna.

Mislite da je nemoguće? Mi tako radimo još od 2002. godine.

Obratite nam se s povjerenjem za implementaciju VoIP centrale i kompletnog rješenja koje će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama. Posjetite našu stranicu s detaljnijim informacijama.

Usluge

Konstantno nadopunjujemo djelatnosti kojima se bavimo, kao i usluge koje pružamo svojim korisnicima. Ovdje Vam navodimo samo one najbitnije:

 • Izrada programa
 • Izrada internet stranica
 • Hosting (smještaj Vaših internet stranica na naše servere)
 • VoIP tehnologije (VoIP telefonija)
 • Punjenje i repariranje tonera za laserske printere
 • Prodaja informatičke opreme, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, ... (preko web trgovine)
 • Postavljanje i održavanje mreža
 • Servis informatičke opreme

Zastupstva

Programe, informatičku opremu i ostale artikle možete kupiti svugdje, no uvijek se korisnici pitaju da li su kupili dovoljno kvalitetno i da li to stvarno odgovara njihovim potrebama. Stoga kako bismo našim korisnicima omogućili jednostavan odabir, kao i kvalitetnu tehničku podršku, ušli smo u partnerske odnose s nekim kvalitetnim hrvatskim i stranim tvrtkama.
Tako smo partneri sa slijedećim tvrtkama:

 • Microsoft (software i hardware)
 • BitNet (antivirusni programi)
 • Pupilla (knjigovodstveni programi)
 • Fiskal1 (programi za fiskalizacijske blagajne)
VIDEOTEKA - programski paket namijenjen za vođenje videoteka, video klubova i tvrtki sa sličnim djelatnostima PDF Ispis E-mail

VIDEOTEKAU suradnji s nekoliko videoteka na području Brodsko-Posavske županije napravili smo program posebno prilagođen vođenju videoteka, cd-teka i sl. djelatnosti. U potpunosti smo prihvatili sve primjedbe i sugestije unijeli ih u naš program i tako napravili proizvod (program) koji zadovoljava i najzahtjevnije korisnike.

Download Preuzmi trial (vremenski ograničenu verziju programa)
kupovina Kupi program preko naše internet trgovine

Program je rađen za operativne sustave WINDOWS 95, WINDOWS 98, WINDOWS NT, WINDOWS 2000, WINDOWS XP ili WINDOWS VISTA što mu daje dodatne mogućnosi koje ne mogu imati DOS programi. Problem 2000-te godine riješen je, te samim tim investirate u budućnost. Velika brzina rada, u jednom trenutku više otvorenih članova (kad jedan član npr. vrati filmove i ostane izabirati nove, Vi možete otvoriti novog člana i njega zaduživati, razduživati, naplaćivati ili pak i njega ostaviti otvorenim, pa otvoriti novog, ..., a po potrebi se možete prebacivati s jednog otvorenog člana na drugog), neograničeni broj podataka koji su u vezi jedni s drugima (npr. neograničen broj kategorija po kojima se svrstavaju i određuju cijene filmova, neograničen broj glumaca i režisera koji se mogu dodijeliti nekom filmu, ...) samo su neke od mogućnosti našeg programa. Program je jednostavan za rad i vrlo se lagano njim služiti. Predefinirane funkcijske (F1, F2, F3, ..., F12) tipke pružaju dodatnu brzinu u radu. U program se ulazi tako da se izabire radnik koji trenutno radi u videoteci, te se upisuje njegova šifra. Ta mogućnost Vam dozvoljava da pratite točno što je i kada napravio koji od Vaših radnika, te da pojedinom radniku dozvolite ili ne pristup u neke dijelove programa, kao i brisanje nekih podataka. Sva pretraživanja su moguća po rednim brojevima, kodovima ili nazivima. U svakom trenutku znate koji su Vam članovi prekoračili dozvoljeni rok za iznajmljivanje filmova, te im možete poslati opomene.

U mogućnosti ste pregledati promet koji je napravio neki član (isprintati ga ili eventualno, po potrebi, dati članu popis svih filmova koje je gledao u vašoj videoteci), neki film ili pak pojedina kazeta, kao i koliko je zaradio pojedini film. U svakom trenutku imate mogućnost uvida u sve račune, potvrde o dizanju filmova ili pak potvrde o dugovanjima članova. Svi podaci se automatizirano unose. Npr. ukoliko Vam član vraća neki film i nema dovoljno novca da plati film u cijelosti ili je zaboravio ponijeti novac, program Vas automatski pita da li želite da stavi preostalu sumu koju član duguje na dugovanje člana, te Vam printa potvrdu o dugovanju, koju član potpisuje. Kod unosa filma program Vas pita za naziv distributera te automatski postavlja datum isteka ugovora za film (po dužini trajanja ugovora za pojedinog distributera). U pregledu na kraju dana možete vidjeti koliko točno novca treba biti u blagajni, koliko Vam duguju i koliko su Vam prijašnjeg duga vratili, te koliko je traka iznajmljeno, a koliko stornirano. Na kraju dana vlasnik videoteke može napraviti automatsko prebacivanje u knjigu izdanih računa i u knjigu prometa, te tako te knjige koje zakonski moraju biti na mjestu u kojem se odvija djelatnost, više ne morate voditi ručno. Program u potpunosti radi s bar code čitačima, tako da je dodatno olakšan rad s njim. Veliki broj parametara koji se mogu definirati omogućuje Vam da program u potpunosti prilagodite Vašim potrebama. Možete raditi npr. i nagradne igre ili top liste, jer Vam program omogućava da odaberete period za koji Vam on izračuna koji je član podigao najviše traka, te koji je film u tom periodu najgledaniji. Sve podatke moguće je isprintati (koje je sve filmove član gledao, koji su filmovi u videoteci, a koji su vani, ugovor i karton člana, koje filmove nekog glumca posjeduje videoteka, koje filmove nekog režisera posjeduje videoteka , ...). Kad član zadužuje neki film program Vam automatski javi ukoliko je član gledao taj film i pita Vas da li želite d a ponovo zaduži člana tim filmom.

Program Vam omogućuje rad s POS printerom, kao i rad s više printera, pa tako možete definirati koji će Vam printer služiti za ispis računa, potvrda, a koji za ispis ugovora, kataloga, ...). Možete definirati praznike za čije vrijeme videoteka ne radi (tako da se ne obračunavaju u cijenu iznajmljivanja), kako će vršiti obračun PDV-a (po svakom računu ili za cijeli dan sveukupno). Imate kompletan uvid u sve što je rađeno s programom, tko je radio, tko je što zadužio, tko što vratio, i sl. Tako Vam koristi npr. u vrijeme Vaše odsutnosti, ili ukoliko želite pratiti radnika, te ukoliko Vam se netko žali na neki račun, ili Vam kaže da nije podigao taj film i sl.


UVJETI I NARUDŽBA

Ovaj program prodaje se "kakav je" odnosno, na našoj internet trgovini u mogućnosti ste downloadati trial verziju (potpuno funkcionalnu verziju koja radi 30 dana) ovog programa i/ili kupiti punu verziju. Proizvođač odnosno tvrtka ILIGSOFT d.o.o. ne radi naknadne promjene za pojedinog kupca. Sve promijene koje se rade na programu isključivo se rade ukoliko tvrtka ILIGSOFT d.o.o. smatra da su potrebne i/ili korisne većini korisnika ovog programa, i isključivo su volja proizvođača!

 

Aktualno

Samoljepljiva folija
Samoljepljiva folija

Reklama je oduvijek bila pola posla, još ako je u pokretu (na automobilu, skuteru, i sl.), pa ju svi vide, ... Logotipi i/ili reklamni natpisi na izlozima, automobilima, kamionima, ceradama, sl.

Više informacija.

INAKS

PDF iconPoštovani,
Tokom izrade projekta on line prodavnice za Agenciju Inaks iz Kragujevca, Srbija, izradili ste nam modul za procesuiranje platnih kartica Unicredit banke u Srbiji.
Na naše zadovoljstovo i pored oskudne tehničke dokumentacije koju ste imali od naše banke, modul ste uradili veoma uspešno i brzo. Pored toga niste zanemarili ni ostale tehničke elemente koji su omogućili napredniji i brži rad naše online prodavnice čija je osnovo OpenCart.
Posebno smo zadovoljni vašim odzivom na eventualne zastoje u razvojnom delu modula, koji su na brz i efikasan način otklanjani u najkraćem mogućem roku.
Zbog ovakvog profesionalnog odnosa, odlične podrške i ostale online prodavnice koje budemo pokretali za naše klijente ili našu agenciju, izradu modula za procesing platnih kartica poverićemo Vašem preduzeću. S poštovanjem.

Agencija Inaks, direktor
Dragan Timotijević

Autoškola TEMPRA

PDF iconOvim putem se zahvaljujemo na neizmjernoj poslovnoj profesionalnosti i vrhunskoj kvaliteti usluga.
"ILIGSOFT" d.o.o. kao naš dugogodišnji partner pronašao je izvrsna rješenja u uslugama web hostinga koje su zadovoljile sve naše potrebe. Preporučili bismo "ILIGSOFT" d.o.o. kao pouzdanog i pristupačnog partnera, te smo uvjereni u uspješan nastavak poslovne suradnje kao i svih prijašnjih godina.
Srdačan pozdrav.

Direktor
Darko Sabo

Dom zdravlja Slavonski Brod

PDF iconZa pružanje usluga web hostinga odabrali smo tvrtku ILIGSOFT d.o.o. prvenstveno zbog toga što smo u širini njihove ponude mogli odabrati optimalan paket usluga koji u potpunosti zadovoljava naše potrebe.
Tijekom poslovne suranje spoznali smo da osim široke ponude, tvrtku ILIGSOFT d.o.o. karakterizira i vrhunska kvaliteta korisničke podrške, brzina u otklanjanju problema, te iznimna susretljivost osoblja, stoga zadovoljni suradnjom, možemo tvrtku ILIGSOFT d.o.o. preporučiti kao pouzdanog, profesionalnog i korisniku prijateljski naklonjenog partnera.

Za Dom zdravlja Slavonski Brod
Ivan Bašić, dipl inf.

Hrvatski institut za povijest - SB

PDF iconPoštovani,
Ovim putem izražavamo našu najiskreniju zahvalnost na Vašoj iznimnoj poslovnoj profesionalnosti u pružanju usluga web hostinga s mnoštvom mail adresa koja se prije svega odnosi na vrhunsku kvalitetu podrške, brzinu reakcije tehničke podrške te zavidnu dostupnost usluge.
S uvjerenjem u nastavak uspješne poslovne suradnje,
Srdačan pozdrav,

Domagoj Maratović, v.r.
stručni suradnik u HIP SB

Naše poveznice

DOSTAVA.INFO

Skype:

Direktor:
Moj status
Tisak i izrada reklama:
Moj status