Internet rješenjaSve većim rastom internet tržišta i marketinga zahtjevi naših korisnika postajali su sve jasniji i orjentiraniji svojoj promidžbi te ponudi svojih proizvoda i usluga na internetu. Naš programerski i dizajnerski tim stručnjaka osposobljen je da u potpunosti odgovori svim zahtjevima naših korisnika, te u dogovoru s njima izradi internet stranice koje u potpunosti prezentiraju korisnikove zamisli.

Read more...
Top Panel
Subota, 20 Srpanj 2024
 • Decrease font size
 • Default font size
 • Increase font size
 • default color
 • color1 color
 • color2 color
 • color3 color
Napomena

Programi

Sva naša programska rješenja rade pod Windows OS-om.

Od samog početka razvoja naših programskih rješenja, uvidjeli smo prednosti i jednostavnost korištenja Microsoft Windows operativnih sustava za korisnike, ako da smo sva svoja programska rješenja gradili na toj platformi s najsigurnijim bazama podataka.

Pored naših standardnih (gotovih) programskih rješenja, naši stručnjaci u mogućnosti su izraditi Vam i specifična programska rješenja po Vašim željama i narudžbama.

Pogledajte stranicu s našim programima.

Internet stranice

Posjedovanje vlastite web stranice se podrazumjeva ukoliko se bavite nekom djelatnošću, no to je i ujedno najjeftiniji način oglašavanja i pružanja informacija o Vama i Vašoj djelatnosti.
Pri odabiru kreatora Vaše web stranice svakako obratite pažnju na njegove stranice i dotadašnje radove jer loša web stranica može biti kontraproduktivna i odbiti nove stranke i suradnike.

Na posljednjem webdev festivalu nominirali smo 3 web stranice koje smo napravili, i svaka je osvojila nagradu u svojoj kategoriji. Za internet trgovinu osvojili smo 1 mjesto, a za oglasnik i osobnu stranicu 2 mjesto. Ovakva reputacija svakako nas svrstava u kvalitetan odabir za izradu Vaše internet stranice.

Pogledajte i druge naše radove.

VoIP telefonija

Previsoki su Vam troškovi telefonije, a svakako plaćate i brzi pristup internetu? Trebate call centar?

Zamislite da imate vlastitu telefonsku centralu sa neograničenim brojem ulaznih i izlaznih linija te neograničenim brojem izdvojenih lokacija, a operaterima plaćate samo pretplatu. Besplatnim pozivima prema hrvatskim fiksnim linijama i prema 50 drugih zemalja, Vaša ušteda u telefoniji bit će izuzetna.

Mislite da je nemoguće? Mi tako radimo još od 2002. godine.

Obratite nam se s povjerenjem za implementaciju VoIP centrale i kompletnog rješenja koje će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama. Posjetite našu stranicu s detaljnijim informacijama.

Usluge

Konstantno nadopunjujemo djelatnosti kojima se bavimo, kao i usluge koje pružamo svojim korisnicima. Ovdje Vam navodimo samo one najbitnije:

 • Izrada programa
 • Izrada internet stranica
 • Hosting (smještaj Vaših internet stranica na naše servere)
 • VoIP tehnologije (VoIP telefonija)
 • Punjenje i repariranje tonera za laserske printere
 • Prodaja informatičke opreme, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, ... (preko web trgovine)
 • Postavljanje i održavanje mreža
 • Servis informatičke opreme

Zastupstva

Programe, informatičku opremu i ostale artikle možete kupiti svugdje, no uvijek se korisnici pitaju da li su kupili dovoljno kvalitetno i da li to stvarno odgovara njihovim potrebama. Stoga kako bismo našim korisnicima omogućili jednostavan odabir, kao i kvalitetnu tehničku podršku, ušli smo u partnerske odnose s nekim kvalitetnim hrvatskim i stranim tvrtkama.
Tako smo partneri sa slijedećim tvrtkama:

 • Microsoft (software i hardware)
 • BitNet (antivirusni programi)
 • Pupilla (knjigovodstveni programi)
 • Fiskal1 (programi za fiskalizacijske blagajne)
CASH BOX - programski paket za vođenje maloprodajnih trgovina te praćenje prodaje PDF Ispis E-mail

CASH BOX - programski paket za vođenje maloprodajnih trgovina te praćenje prodaje

Program može voditi i pratiti do 99 kasa unutar jedne trgovine (poslovne jedinice).

 

Download Preuzmi trial (vremenski ograničenu verziju programa)
kupovina Kupi program preko naše internet trgovine

 

CASH BOX se sastoji iz dva modula:

 1. KASA
 2. KOMERCIJALA

KASA

Modul kasa namjenjen je izdavanju maloprodajnih računa. Kod ulaza u kasu program Vam svaki put prikaže datum i vrijeme te smjenu koja radi na kasi, i dozvoljava Vam izmjenu istog, ali nikako unazad (što znači da je nemoguće da dođe do greške kod datuma, a samim tim i kod izdavanja računa i vođenja ostalih dokumenata. Omogućeno je izdavanje računa u jednom ili dva reda, ovisno o tome što sve želite od podataka prikazati na računu ili jednostavno želite štedjeti papir u printeru. Program ima mogućnost ispisa na display za kupca, tako da Vam se kupci "ne naginju preko ramena" da bi vidjeli što im se stavlja na račun. U programu je rješena kontrola dvostruke reklamacije (npr. ako netko po istom računu dolazi dva ili više puta reklamirati robu, program vas upozorava o tome. Povrat robe omogućen je dok se pravi neki račun ili po nekom već prije izdanom računu. Zaduživanje robe može se vršiti po Vašoj interrnoj šifri, po bar code šifri (EAN codu) ili po nazivu. Tako npr. ukoliko ne znate točan naziv proizvoda, a znate npr. da u sebi sadrži dio riječi ronhi, ukucate ronhi, pa će vam program ponuditi npr. ove artikle:

Bonboni Bronhi pakovanje 200g

Bonboni Bronhi pakovanje 250g

Bonboni Bronhi pakovanje 500g

Cigarete Ronhil light

Cigarete Ronhil plavi

Cigarete Ronhil bijeli

Nakon toga vi jednostavano odaberete koji od ponuđenih artikala želite i to se automatski doda na račun. Ukoliko se ne ukuca količina program automatski smatra da je količina 1, pa ukoliko je potrebno više komada nečega prije odabira artikla potrebno je upisati količinu npr. 5*.

Program ima tzv. kontrolnu traku, tako da se u svakom trenutku možete vidjeti što je i kada rađeno.

Kod plaćanja računa program Vam dozvoljava da platite gotovinom, čekom, kreditnim karticama, i sl., a sve vrste plaćanja unose se u menadžerskom dijelu programa (komercijali). Kod zaključka blagajne točno se vidi u kojoj je smjeni napravljeno koliko računa, koliki je ukupni promet, te razvrstano po vrstama plaćanja koliko je plaćeno na koji način. Ukoliko želite raditi povrat robe sa nekog prije izdanog računa, program Vas pita za datum, broj računa i broj stavke, te ako ste definirali da želite šifru na ovom dijelu, onda Vas traži da unesete i šifru. Nakon ovoga izvršen je povrat robe

KOMERCIJALA

U ovom dijelu unose se svi podatci koji su potrebni za rad kase, te knjigovodstveni dio programskog paketa CASH BOX.

U dijelu matični podatci nalaze se podatci o artiklima (naziv, šifra, stanje na skladištu, cijena, moguće je isprintati etikete, ...), dobavljačima, porezima, vrstama plaćanja.

Dio dokumenti sadrži kalkulacije sa primkom, knjigu popisa o nabavi i prodaji robe te inventuru. U kalkulacijama se automatski po izradi kalkulacije zadužuje i skladište. Kalkulacija sadrži sve potrebne podatke, omogućen je ispis etiketa za artikle. Nakon što je kalkulacija likvidirana automatski se ažuriranje trgovačke knjige i knjige nivelacije. U knjigu popisa o nabavi i prodaji robe (automatski se popunjava) ulaze: dnevni utržak, povratnica, zapisnik o promjeni cijene, kalkulacije, početno stanje, ... Inventura Vam dopušta da isprintate listu artikala, te da unesete viškove ili manjkove u inventurnu listu.

Dio zapisnici sadrži zapisnik o promjeni cijena (nivelaciju) i zapisnik o otpisu robe. Pri likvidaciji zapisnika o promjeni cijena automatski se ažurira trgovačka knjiga, te cijena artikla. Zapisnik o otpisu robe služi Vam da otpišete robu koja Vam je ukradena, koja se razbila i sl.

U dijelu promet nalaze se pregled prometa, povlačenje prometa i analiza prodaje. Pregled prometa Vam omogućava da pregledate promet po nekom danu, od datuma do datuma, po artiklu ili po grupi artikala.

Povlačenje prometa služi da "pokupimo" podatke iz kase o prometu za taj dan, te da ga automatski proknjižimo u trgovačku knjigu. Analiza prodaje omogućuje da vidimo koji artikli se najbolje prodaju, a koji slabo u nekom periodu, te koji je art ikl najviše zaradio.

Dio ostalo sadrži kontrolnu traku, ispitivanje grupe, ispitivanje bar code-a, definiciju etiketa te definiciju okruženja. Kontrolna traka je identična onoj što je na kasi, a im čak i mogućnost praćenja "u živo" što znači da možete nadgledati zaposlenika bez da on/ona to zna, jer sve što on/ona napravi na kasi istog momenta se može pojaviti i kod Vas na ekranu. Ispitivanje grupe služi da Vam prikaže zadnju šifru artikla u toj grupi. Ispitivanje EAN (bar code-a) služi da provjerite da li neki artikl već ima taj bar code koji ste zadali. U definicijama etiketa kako samo ime kaže vrši se prilagodba ispisa etiketa Vašem poslovanju. Definicija okruženja Vam omogućava da podesite da umjesto standardne tipke TAB pod Windowsima, u CASH BOX-u koristite ENTER tipku, te da li će prozori biti obojani (imati podlogu u boji) ili ne.


UVJETI I NARUDŽBA

Ovaj program prodaje se "kakav je" odnosno, na našoj internet trgovini u mogućnosti ste downloadati trial verziju (potpuno funkcionalnu verziju koja radi 30 dana) ovog programa i/ili kupiti punu verziju. Proizvođač odnosno tvrtka ILIGSOFT d.o.o. ne radi naknadne promjene za pojedinog kupca. Sve promijene koje se rade na programu isključivo se rade ukoliko tvrtka ILIGSOFT d.o.o. smatra da su potrebne i/ili korisne većini korisnika ovog programa, i isključivo su volja proizvođača!

 

Aktualno

Tisak na šalice
Tisak na šalice

Pored toga što je šalica dobar i jeftin način reklamiranja i stvaranja dobroga ugleda firme, šalica je uvijek na stolu i privlači poglede kako Vašeg poslovnog partnera, tako i svih njegovih klijenata.

Više informacija.

INAKS

PDF iconPoštovani,
Tokom izrade projekta on line prodavnice za Agenciju Inaks iz Kragujevca, Srbija, izradili ste nam modul za procesuiranje platnih kartica Unicredit banke u Srbiji.
Na naše zadovoljstovo i pored oskudne tehničke dokumentacije koju ste imali od naše banke, modul ste uradili veoma uspešno i brzo. Pored toga niste zanemarili ni ostale tehničke elemente koji su omogućili napredniji i brži rad naše online prodavnice čija je osnovo OpenCart.
Posebno smo zadovoljni vašim odzivom na eventualne zastoje u razvojnom delu modula, koji su na brz i efikasan način otklanjani u najkraćem mogućem roku.
Zbog ovakvog profesionalnog odnosa, odlične podrške i ostale online prodavnice koje budemo pokretali za naše klijente ili našu agenciju, izradu modula za procesing platnih kartica poverićemo Vašem preduzeću. S poštovanjem.

Agencija Inaks, direktor
Dragan Timotijević

Autoškola TEMPRA

PDF iconOvim putem se zahvaljujemo na neizmjernoj poslovnoj profesionalnosti i vrhunskoj kvaliteti usluga.
"ILIGSOFT" d.o.o. kao naš dugogodišnji partner pronašao je izvrsna rješenja u uslugama web hostinga koje su zadovoljile sve naše potrebe. Preporučili bismo "ILIGSOFT" d.o.o. kao pouzdanog i pristupačnog partnera, te smo uvjereni u uspješan nastavak poslovne suradnje kao i svih prijašnjih godina.
Srdačan pozdrav.

Direktor
Darko Sabo

Dom zdravlja Slavonski Brod

PDF iconZa pružanje usluga web hostinga odabrali smo tvrtku ILIGSOFT d.o.o. prvenstveno zbog toga što smo u širini njihove ponude mogli odabrati optimalan paket usluga koji u potpunosti zadovoljava naše potrebe.
Tijekom poslovne suranje spoznali smo da osim široke ponude, tvrtku ILIGSOFT d.o.o. karakterizira i vrhunska kvaliteta korisničke podrške, brzina u otklanjanju problema, te iznimna susretljivost osoblja, stoga zadovoljni suradnjom, možemo tvrtku ILIGSOFT d.o.o. preporučiti kao pouzdanog, profesionalnog i korisniku prijateljski naklonjenog partnera.

Za Dom zdravlja Slavonski Brod
Ivan Bašić, dipl inf.

Hrvatski institut za povijest - SB

PDF iconPoštovani,
Ovim putem izražavamo našu najiskreniju zahvalnost na Vašoj iznimnoj poslovnoj profesionalnosti u pružanju usluga web hostinga s mnoštvom mail adresa koja se prije svega odnosi na vrhunsku kvalitetu podrške, brzinu reakcije tehničke podrške te zavidnu dostupnost usluge.
S uvjerenjem u nastavak uspješne poslovne suradnje,
Srdačan pozdrav,

Domagoj Maratović, v.r.
stručni suradnik u HIP SB

Naše poveznice

DOSTAVA.INFO

Skype:

Direktor:
Moj status
Tisak i izrada reklama:
Moj status