Internet rješenjaSve većim rastom internet tržišta i marketinga zahtjevi naših korisnika postajali su sve jasniji i orjentiraniji svojoj promidžbi te ponudi svojih proizvoda i usluga na internetu. Naš programerski i dizajnerski tim stručnjaka osposobljen je da u potpunosti odgovori svim zahtjevima naših korisnika, te u dogovoru s njima izradi internet stranice koje u potpunosti prezentiraju korisnikove zamisli.

Read more...
Top Panel
Utorak, 25 Lipanj 2024
 • Decrease font size
 • Default font size
 • Increase font size
 • default color
 • color1 color
 • color2 color
 • color3 color
Napomena

Programi

Sva naša programska rješenja rade pod Windows OS-om.

Od samog početka razvoja naših programskih rješenja, uvidjeli smo prednosti i jednostavnost korištenja Microsoft Windows operativnih sustava za korisnike, ako da smo sva svoja programska rješenja gradili na toj platformi s najsigurnijim bazama podataka.

Pored naših standardnih (gotovih) programskih rješenja, naši stručnjaci u mogućnosti su izraditi Vam i specifična programska rješenja po Vašim željama i narudžbama.

Pogledajte stranicu s našim programima.

Internet stranice

Posjedovanje vlastite web stranice se podrazumjeva ukoliko se bavite nekom djelatnošću, no to je i ujedno najjeftiniji način oglašavanja i pružanja informacija o Vama i Vašoj djelatnosti.
Pri odabiru kreatora Vaše web stranice svakako obratite pažnju na njegove stranice i dotadašnje radove jer loša web stranica može biti kontraproduktivna i odbiti nove stranke i suradnike.

Na posljednjem webdev festivalu nominirali smo 3 web stranice koje smo napravili, i svaka je osvojila nagradu u svojoj kategoriji. Za internet trgovinu osvojili smo 1 mjesto, a za oglasnik i osobnu stranicu 2 mjesto. Ovakva reputacija svakako nas svrstava u kvalitetan odabir za izradu Vaše internet stranice.

Pogledajte i druge naše radove.

VoIP telefonija

Previsoki su Vam troškovi telefonije, a svakako plaćate i brzi pristup internetu? Trebate call centar?

Zamislite da imate vlastitu telefonsku centralu sa neograničenim brojem ulaznih i izlaznih linija te neograničenim brojem izdvojenih lokacija, a operaterima plaćate samo pretplatu. Besplatnim pozivima prema hrvatskim fiksnim linijama i prema 50 drugih zemalja, Vaša ušteda u telefoniji bit će izuzetna.

Mislite da je nemoguće? Mi tako radimo još od 2002. godine.

Obratite nam se s povjerenjem za implementaciju VoIP centrale i kompletnog rješenja koje će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama. Posjetite našu stranicu s detaljnijim informacijama.

Usluge

Konstantno nadopunjujemo djelatnosti kojima se bavimo, kao i usluge koje pružamo svojim korisnicima. Ovdje Vam navodimo samo one najbitnije:

 • Izrada programa
 • Izrada internet stranica
 • Hosting (smještaj Vaših internet stranica na naše servere)
 • VoIP tehnologije (VoIP telefonija)
 • Punjenje i repariranje tonera za laserske printere
 • Prodaja informatičke opreme, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, ... (preko web trgovine)
 • Postavljanje i održavanje mreža
 • Servis informatičke opreme

Zastupstva

Programe, informatičku opremu i ostale artikle možete kupiti svugdje, no uvijek se korisnici pitaju da li su kupili dovoljno kvalitetno i da li to stvarno odgovara njihovim potrebama. Stoga kako bismo našim korisnicima omogućili jednostavan odabir, kao i kvalitetnu tehničku podršku, ušli smo u partnerske odnose s nekim kvalitetnim hrvatskim i stranim tvrtkama.
Tako smo partneri sa slijedećim tvrtkama:

 • Microsoft (software i hardware)
 • BitNet (antivirusni programi)
 • Pupilla (knjigovodstveni programi)
 • Fiskal1 (programi za fiskalizacijske blagajne)
Tisak na majice PDF Ispis E-mail

TISAK NA MAJICE

 

Uvidjevši da sve više tvrtki i osoba traži reklamne/promidžbene materijale koji nisu kratkog vijeka trajanja, nego dogoročno upućuju korisnika na Vas, u našu ponudu usluga uvrstili smo i tisak na šalice. Ukoliko poklonite poslovnom partneru šalicu s Vašim logotipom ili reklmamom, sigurni smo da niste mogli napraviti bolji potez. Naime, pored toga što je to dobar i jeftin način reklamiranja i stvaranja dobroga ugleda firme, šalica je uvijek na stolu i privlači poglede kako Vašeg poslovnog partnera, tako i svih njegovih klijenata.

Tisak na majice

Često se zna dogoditi da vam nije potrebna veća količina majica, dresova, kapa, radnih odijela, kišobrana ili nekih drugih tekstilnih proizvoda već samo par komada, ili vaš sportski klub želi dresove takve, da na svakom od njih piše ime igrača i njegov broj ili pak maturanti žele istaknuti svoja obilježja. U tom slučaju ova tehnika tiska je vrlo ekonomična.

Termotisak je idealna metoda kako za velike, tako i za manje naklade. Rezultati koji se mogu postići na ovaj način su visoka kvaliteta i velika trajnost sa prihvatljivom cijenom u usporedbi sa sitotiskom. Aplicirana na tekstil termofolija izgleda sjajno, dugo traje i ne puca tijekom višestrukog pranja i glačanja.

U mogućnosti smo otisnuti Vam sve što poželite - od logotipa i/ili reklame Vaše firme pa sve do raznih slika (Vašeg partnera, djeteta, mjesta ili bilo kojeg drugog motiva).

Tako majice postaju idealan i atraktivan poklon kojim možete razveseliti osobu u svim prigodama ili kao poklom poslovnim partnerima.

Uz pomoć računala, termo strojeva i tiska, nanosimo željeni motiv na majice, te tako majica dobiva novi izrazito lijep izgled i postaje potpuno novi proizvod.

Vašu želju ili viziju prebacit ćemo na majicu, a ukoliko trebate i stručni savjet pri odabiru ili izradi motiva kojim želite oslikati šalicu, naši stručnjaci stoje Vam na raspolaganju.


Već sad, ako ste naš stalni korisnik, imate mogućnost dostavljati nam materijale putem maila ili Skype-a, a uskoro planiramo uvesti i dodatnu uslugu za naše klijente koja će Vam dodatno uštediti vrijeme. Radi se o dostavi gotovih materijala na Vašu lokaciju. Za detalje, molimo, nazovite ili nas kontaktirajte putem Skype-a na:

Moj status

 


 

NAČINI OTISKIVANJA NA MAJICE


 

Postoje 4 načina otiskivanja na majicu:

 

 1. Preslikač
 2. Termotisak folijom
 3. Ispis direktno na majicu
 4. Sitotisak

 

 

Njihov redoslijed predstavlja ujedno i redoslijed jednostavnosti odnosno složenosti izrade kao i stupanj kvalitete a time i cijene.

 

Preslikač

Preslikač je posebno predoslojeni dvoslojni papir na koji se printa motiv koji se želi prenijeti na majicu. Dolazi u formatu A4 odnosno A3 (manje zastupljen) – veći format je skuplji. Nadalje, postoje preslikači za bijele majice kao i preslikači za tamne (čitaj sve ostale) majice – onaj za tamne majice je skuplji. Daljnja relevantna podjela preslikača jest na one za laserski pisač te na one za ink jet pisač. Preslikači s inkjet preslikačem daju kontrastnije i izraženije boje, no troše pak više tinte, pa je ispis skuplji.

Jednom isprintani 'špiglirani' motiv se stavlja na majicu u termo prešu te se motiv prenosi na majicu termo postupkom. Nakon toga se papir nosač odvoji a na majici ostaje sloj preslikača s bojom.

Prijenos preslikača na majicu je moguć i običnom kuhinjskom peglom. Motiv dimenzije A4 se ravnomjerno pegla cca 120 sekundi.

Prednosti: jednostavna izrada, višebojni motiv, veliki kontrast boja, mala cijena pojedinačne izrade.

Mane: preslikač na majici djeluje kao naljepnica pa na tom mjestu nema prozračnosti, pucanje nakon više pranja, oprez prilikom peglanja (peglanje preokrenuto).

Održavanje: prati na temperaturi do 30 stupnjeva. Ne sušiti u sušilici rublja. Majicu peglati preokrenutu izvana prema unutra.

 

Termotisak folijom

Pod pojmom 'folija' se podrazumijeva dvoslojni materijal koji dolazi u rolama i koji se sastoji od folije te njenog nosača.

Kod ovog načina tiska motiv kojeg želimo otisnuti mora biti u vektorskom obliku odnosno pretvoren u krivulje. Tako priređen motiv se najprije mora izrezati u rezalici nakon čega se višak folije odstrani a preostali dio – onaj kojeg želimo prebaciti na majicu – se stavlja na željeno mjesto na majici a oboje pak u termo prešu. Nakon otiskivanja se nosač folije odstrani i tisak je gotov.

Prednosti: trajnost tiska, ugodan doživljaj, kombinacija boja i podloge.

Mane: ograničena paleta boja folije, priprema motiva, višebojni motivi mogući iz više folija a svaka se računa posebno.

Održavanje: prati na temperaturi do 60 stupnjeva. Ne sušiti u sušilici rublja. Majicu peglati preokrenutu izvana prema unutra.

 

Ispis direktno na majicu

Da, suvremena tehnologija je ponudila i to – pisač za direktan ispis na tkaninu odnosno majicu. Printa se na isti način kao i na papir, po principu WYSIWYG odnosno onako kako je na ekranu tako će biti i na majici. Maksimalni format ispisa je A3. Motiv je potrebno prethodno prirediti na način da bude u TIF formatu, 300 dpi rezolucije, CMYK, i to je to.

Prednosti: višebojni motiv, trajnost otiska, materijal zadržava prozračnost.

Mane: moguća odstupanja boje, bijelu majicu nije preporučljivo iskuhavati.

Održavanje: prati na temperaturi do 60 stupnjeva. Ne sušiti u sušilici rublja. Majicu peglati preokrenutu izvana prema unutra.

 

Sitotisak

Ovaj način tiska je i najstariji poznati način otiskivanja na majicu. Nudi najbolji i najtrajniji otisak jer su boje kojima se tiska tih kvaliteta. Moguće iskuhavanje bez posljedica za otisak. No ovaj je način tiska prvenstveno namijenjen velikim serijama (većim od 100) majica s istim motivom, jer je za manje količine preskup.

Održavanje: prati na temperaturi do 95 stupnjeva. Ne sušiti u sušilici rublja. Majicu peglati preokrenutu izvana prema unutra.

 

Još nešto o tisku na majice...

Tisak na tamne majice odnosno bolje rečeno na sve osim bijele je skuplji jer su i sve majice osim bijele skuplje u nabavi. Osim toga, kod preslikača je potrebno nabaviti skuplji preslikač za tisak na tamnu majicu a kod ispisa na tamnu majicu je postupak složeniji jer se mjesto otiska mora predoslojiti fiksirom a nakon toga nanijeti sloj bijele boje.

 

Obostrani tisak ili tisak na više mjesta na majici se tretira kao zaseban otisak a sukladno time se i naplaćuje, doduše nešto manje ali ipak.

 

 

Aktualno

Samoljepljiva folija
Samoljepljiva folija

Reklama je oduvijek bila pola posla, još ako je u pokretu (na automobilu, skuteru, i sl.), pa ju svi vide, ... Logotipi i/ili reklamni natpisi na izlozima, automobilima, kamionima, ceradama, sl.

Više informacija.

INAKS

PDF iconPoštovani,
Tokom izrade projekta on line prodavnice za Agenciju Inaks iz Kragujevca, Srbija, izradili ste nam modul za procesuiranje platnih kartica Unicredit banke u Srbiji.
Na naše zadovoljstovo i pored oskudne tehničke dokumentacije koju ste imali od naše banke, modul ste uradili veoma uspešno i brzo. Pored toga niste zanemarili ni ostale tehničke elemente koji su omogućili napredniji i brži rad naše online prodavnice čija je osnovo OpenCart.
Posebno smo zadovoljni vašim odzivom na eventualne zastoje u razvojnom delu modula, koji su na brz i efikasan način otklanjani u najkraćem mogućem roku.
Zbog ovakvog profesionalnog odnosa, odlične podrške i ostale online prodavnice koje budemo pokretali za naše klijente ili našu agenciju, izradu modula za procesing platnih kartica poverićemo Vašem preduzeću. S poštovanjem.

Agencija Inaks, direktor
Dragan Timotijević

Autoškola TEMPRA

PDF iconOvim putem se zahvaljujemo na neizmjernoj poslovnoj profesionalnosti i vrhunskoj kvaliteti usluga.
"ILIGSOFT" d.o.o. kao naš dugogodišnji partner pronašao je izvrsna rješenja u uslugama web hostinga koje su zadovoljile sve naše potrebe. Preporučili bismo "ILIGSOFT" d.o.o. kao pouzdanog i pristupačnog partnera, te smo uvjereni u uspješan nastavak poslovne suradnje kao i svih prijašnjih godina.
Srdačan pozdrav.

Direktor
Darko Sabo

Dom zdravlja Slavonski Brod

PDF iconZa pružanje usluga web hostinga odabrali smo tvrtku ILIGSOFT d.o.o. prvenstveno zbog toga što smo u širini njihove ponude mogli odabrati optimalan paket usluga koji u potpunosti zadovoljava naše potrebe.
Tijekom poslovne suranje spoznali smo da osim široke ponude, tvrtku ILIGSOFT d.o.o. karakterizira i vrhunska kvaliteta korisničke podrške, brzina u otklanjanju problema, te iznimna susretljivost osoblja, stoga zadovoljni suradnjom, možemo tvrtku ILIGSOFT d.o.o. preporučiti kao pouzdanog, profesionalnog i korisniku prijateljski naklonjenog partnera.

Za Dom zdravlja Slavonski Brod
Ivan Bašić, dipl inf.

Hrvatski institut za povijest - SB

PDF iconPoštovani,
Ovim putem izražavamo našu najiskreniju zahvalnost na Vašoj iznimnoj poslovnoj profesionalnosti u pružanju usluga web hostinga s mnoštvom mail adresa koja se prije svega odnosi na vrhunsku kvalitetu podrške, brzinu reakcije tehničke podrške te zavidnu dostupnost usluge.
S uvjerenjem u nastavak uspješne poslovne suradnje,
Srdačan pozdrav,

Domagoj Maratović, v.r.
stručni suradnik u HIP SB

Naše poveznice

DOSTAVA.INFO

Skype:

Direktor:
Moj status
Tisak i izrada reklama:
Moj status