Internet rješenjaSve većim rastom internet tržišta i marketinga zahtjevi naših korisnika postajali su sve jasniji i orjentiraniji svojoj promidžbi te ponudi svojih proizvoda i usluga na internetu. Naš programerski i dizajnerski tim stručnjaka osposobljen je da u potpunosti odgovori svim zahtjevima naših korisnika, te u dogovoru s njima izradi internet stranice koje u potpunosti prezentiraju korisnikove zamisli.

Read more...
Top Panel
Utorak, 25 Lipanj 2024
 • Decrease font size
 • Default font size
 • Increase font size
 • default color
 • color1 color
 • color2 color
 • color3 color
Napomena

Programi

Sva naša programska rješenja rade pod Windows OS-om.

Od samog početka razvoja naših programskih rješenja, uvidjeli smo prednosti i jednostavnost korištenja Microsoft Windows operativnih sustava za korisnike, ako da smo sva svoja programska rješenja gradili na toj platformi s najsigurnijim bazama podataka.

Pored naših standardnih (gotovih) programskih rješenja, naši stručnjaci u mogućnosti su izraditi Vam i specifična programska rješenja po Vašim željama i narudžbama.

Pogledajte stranicu s našim programima.

Internet stranice

Posjedovanje vlastite web stranice se podrazumjeva ukoliko se bavite nekom djelatnošću, no to je i ujedno najjeftiniji način oglašavanja i pružanja informacija o Vama i Vašoj djelatnosti.
Pri odabiru kreatora Vaše web stranice svakako obratite pažnju na njegove stranice i dotadašnje radove jer loša web stranica može biti kontraproduktivna i odbiti nove stranke i suradnike.

Na posljednjem webdev festivalu nominirali smo 3 web stranice koje smo napravili, i svaka je osvojila nagradu u svojoj kategoriji. Za internet trgovinu osvojili smo 1 mjesto, a za oglasnik i osobnu stranicu 2 mjesto. Ovakva reputacija svakako nas svrstava u kvalitetan odabir za izradu Vaše internet stranice.

Pogledajte i druge naše radove.

VoIP telefonija

Previsoki su Vam troškovi telefonije, a svakako plaćate i brzi pristup internetu? Trebate call centar?

Zamislite da imate vlastitu telefonsku centralu sa neograničenim brojem ulaznih i izlaznih linija te neograničenim brojem izdvojenih lokacija, a operaterima plaćate samo pretplatu. Besplatnim pozivima prema hrvatskim fiksnim linijama i prema 50 drugih zemalja, Vaša ušteda u telefoniji bit će izuzetna.

Mislite da je nemoguće? Mi tako radimo još od 2002. godine.

Obratite nam se s povjerenjem za implementaciju VoIP centrale i kompletnog rješenja koje će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama. Posjetite našu stranicu s detaljnijim informacijama.

Usluge

Konstantno nadopunjujemo djelatnosti kojima se bavimo, kao i usluge koje pružamo svojim korisnicima. Ovdje Vam navodimo samo one najbitnije:

 • Izrada programa
 • Izrada internet stranica
 • Hosting (smještaj Vaših internet stranica na naše servere)
 • VoIP tehnologije (VoIP telefonija)
 • Punjenje i repariranje tonera za laserske printere
 • Prodaja informatičke opreme, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, ... (preko web trgovine)
 • Postavljanje i održavanje mreža
 • Servis informatičke opreme

Zastupstva

Programe, informatičku opremu i ostale artikle možete kupiti svugdje, no uvijek se korisnici pitaju da li su kupili dovoljno kvalitetno i da li to stvarno odgovara njihovim potrebama. Stoga kako bismo našim korisnicima omogućili jednostavan odabir, kao i kvalitetnu tehničku podršku, ušli smo u partnerske odnose s nekim kvalitetnim hrvatskim i stranim tvrtkama.
Tako smo partneri sa slijedećim tvrtkama:

 • Microsoft (software i hardware)
 • BitNet (antivirusni programi)
 • Pupilla (knjigovodstveni programi)
 • Fiskal1 (programi za fiskalizacijske blagajne)
FISKAL1 - cjelovito rješenje za fiskalne kase/blagajne PDF Ispis E-mail

Zastupstva Fiskal1Kako nas je sve više korisnika tražilo kvalitetna cjelovita rješenja za fiskalne kase/blagajne, te ona rješenja koja mogu raditi i bez struje (na baterije), testirali smo izuzetno velik broj takvih rješenja koja se nude kod nas na tržištu te se odlučili za jedno od najboljih i najrasprostranjenijih takvih rješenja kod nas s izvrsnom tehničkom i računovodstvenom pomoći - rješenja tvrtke Fiskal1. Odlikuju ga kako niska cijena, tako i jednostavnost korištenja.

Fiskal1 je revolucionarno rješenje na Android platformi koje, provjereno, sadrži sve komponente potrebne za fiskalizaciju (osim internet priključka kojega osigurava sam korisnik). Ova fiskalna blagajna je jednostavna i vrlo praktična za čestu upotrebu. Uz najpovoljniju cijenu, Fiskal1 svojim korisnicima nudi sasvim besplatnu podršku te automatski software update (kod mogućih izmjena zakonskih odredbi i sl.).

U ponudi se nalazi nekoliko opcija:

FISKAL1 - najjeftinije jednostavno i cjelovito rješenje za fiskalizaciju (tablet, stalak, program, POS printer)

FISKAL1 mini - tablet i cjelovito programsko rješenje za fiskalizaciju (tablet, program)

Linkovi Vas vode direktno na najprodavanije proizvode FISKAL1, no provjerite i ostale proizvode i usluge koje dogovaraju potrebama Vaše firme.

Naša internet trgovina www.global.hr, na koju ćete biti preusmjereni klikom na jedan od gore odabranih modula, 100% je sigurna, i posjeduje sve potrebne SSL (sigurnosne certifikate), kao i odobrenja od banaka i kartičarskih kuća, pa stoga, ukoliko imate potrebu za ovim cjelovitim rješenjem, slobodno možete izvršiti kupnju i putem interneta, te platiti jednom od kreditnih kartica (nekima čak i do 12 rata). Ukoliko ste i dalje skeptik, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila, pa ćemo Vam poslati ponudu.

 

Samo neke prednosti ovog rješenja:

Najjeftinije rješenje

Četiri su osnovna faktora niske cijene:

 

 1. pristupačna cijena modernih tablet računala,
 2. Android platforma zahvaljujući kojoj nema troškova Microsoft Windows i antivirusnih licenci,
 3. Tablet u jednoj cjelini ima sve potrebno za njegovu upotrebu, ne kupuju se pojedinačni dijelovi neophodni za korištenje računala (monitor, tipkovnica, miš),
 4. Naša odluka da ne «orobimo» obveznike fiskalizacije prodajući malo skupih blagajni, nego da prodamo puno povoljnih blagajni

 

Android tehnologija

Android rješenja preuzela su vodeću ulogu u svijetu telefonije - ove godine Samsung je jedan od svojih smartphone modela prodao u više primjeraka nego što je Apple prodao iPhone-a. Isti trend vidi se i u području osobnih računala pa smo i mi odlučili ponuditi Android fiskalnu blagajnu.

 

Najfiskalnije

Iako zvuči neozbiljno, istina je. Software je pisan radi uvođenja fiskalizacije i obvezatne internet komunikacije. Blagajna ima sve funkcije za uspješno poslovanje, a zahvaljujući internetskoj vezi, ima i dodatne napredne module.

 

Garancija

Garancija je 12 mjeseci. Ako dođe do problema u funkcioniranju blagajne unutra 12 mjeseci ista se popravlja ili zamjenjuje.

 

Mobilnost

Tablet s 10'' touchscreen zaslonom (osjetljivim na dodir) može se koristiti na stalku ili ga se može samostalno nositi, prema potrebi (korisno u kafićima i restoranima).

 

Intuitivan software

Software je doslovno napravljen za touchscreen zaslon, intuitivan je i lako ga koriste i oni koji nisu navikli na takvu tehnologiju.

 

Veliki broj ikona

Jednostavne ilustrirane ikone pokrivaju velik broj artikala. Time se omogućava puno brži odabir proizvoda nego u slučaju da proizvod treba birati čitanjem.

 

Napredni moduli

Fiskal1 nudi napredne module svojim korisnicima koji su ostvarivi zahvaljujući internetskoj vezi koja je ionako neophodna za funkcioniranje fiskalne blagajne. Ti moduli omogućuju uštedu vremena, jednostavno poslovanje, komuniciranje s knjigovodstvenim servisima, online naručivanje i sl.

 

Besplatne sve buduće nadogradnje dodatnih funkcionalnosti

Kod bilo koje promjene Fiskal1 software-a, isti se šalje na Fiskal1 blagajnu svakog korisnika i vrši se automatski update (ažuriranje). Zato sve korisnike molimo da pošalju svoje komentare, pohvale i posebno kritike jer o njima ovise daljnja poboljšanja.

 

Besplatni automatski update softwarea u slučaju promjene zakonskih odredbi

Fiskal1 redovno prati sve promjene Zakonskih odredbi, iste integrira u novu verziju Fiskal1 software-a te automatski šalje svim korisnicima blagajne. Korisnici ne moraju brinuti o takvim promjenama.

 

Podržan pristup svim telekom operaterima

Razni obveznici fiskalizacije imaju razne internet providere pa se, vodeći se idejom da cijena fiskalne blagajne mora biti što pristupačnija, namjerno nismo vezali samo uz jednoga od njih. Podržana je većina USB 3G stickova dostupnih na našem tržištu i barem po jedan od svakog telekom providera.

 

Nema dodatnih troškova kao što su mjesečni paušali za korištenje softwarea

Da bi Fiskal1 bio što konkurentniji na tržištu, a samim time i dobro prodavan, svjesno smo se odrekli ovakvih načina dodatne zarade. Fiskal1 software kupuje se isključivo jednokratno, nema mjesečnog paušala i update je zauvijek besplatan.

 

Nema plaćanja Microsoft Windows i Antivirus licenci jer se radi o Android rješenju

Ovih troškova nema niti kod prve kupovine niti će ih ikada biti zahvaljujući tome što je Fiskal1 napravljen na Android platformi. Android OS je potpuno besplatan za korisnika i na Android.

 

Dodatne premium usluge prema želji pojedinog kupca

Premium usluge pružat ćemo s početkom 2013. godine i naplaćivat ćemo ih na mjesečnoj bazi. S obzirom da su jako zanimljive i korisne, zbog konkurencije, do 01.01.2013 i službenog početka fiskalizacije, s opisom i ponudom tih usluga nećemo izlaziti u javnost. Iznosi pretplata će biti minimalni jer nam je primarni cilj steći zadovoljne klijente i razvijati dugoročni poslovni odnos.

 


Za detalje, molimo, nazovite ili nas kontaktirajte putem Skype-a na:

Moj status

 

 

Aktualno

Tisak na šalice
Tisak na šalice

Pored toga što je šalica dobar i jeftin način reklamiranja i stvaranja dobroga ugleda firme, šalica je uvijek na stolu i privlači poglede kako Vašeg poslovnog partnera, tako i svih njegovih klijenata.

Više informacija.

INAKS

PDF iconPoštovani,
Tokom izrade projekta on line prodavnice za Agenciju Inaks iz Kragujevca, Srbija, izradili ste nam modul za procesuiranje platnih kartica Unicredit banke u Srbiji.
Na naše zadovoljstovo i pored oskudne tehničke dokumentacije koju ste imali od naše banke, modul ste uradili veoma uspešno i brzo. Pored toga niste zanemarili ni ostale tehničke elemente koji su omogućili napredniji i brži rad naše online prodavnice čija je osnovo OpenCart.
Posebno smo zadovoljni vašim odzivom na eventualne zastoje u razvojnom delu modula, koji su na brz i efikasan način otklanjani u najkraćem mogućem roku.
Zbog ovakvog profesionalnog odnosa, odlične podrške i ostale online prodavnice koje budemo pokretali za naše klijente ili našu agenciju, izradu modula za procesing platnih kartica poverićemo Vašem preduzeću. S poštovanjem.

Agencija Inaks, direktor
Dragan Timotijević

Autoškola TEMPRA

PDF iconOvim putem se zahvaljujemo na neizmjernoj poslovnoj profesionalnosti i vrhunskoj kvaliteti usluga.
"ILIGSOFT" d.o.o. kao naš dugogodišnji partner pronašao je izvrsna rješenja u uslugama web hostinga koje su zadovoljile sve naše potrebe. Preporučili bismo "ILIGSOFT" d.o.o. kao pouzdanog i pristupačnog partnera, te smo uvjereni u uspješan nastavak poslovne suradnje kao i svih prijašnjih godina.
Srdačan pozdrav.

Direktor
Darko Sabo

Dom zdravlja Slavonski Brod

PDF iconZa pružanje usluga web hostinga odabrali smo tvrtku ILIGSOFT d.o.o. prvenstveno zbog toga što smo u širini njihove ponude mogli odabrati optimalan paket usluga koji u potpunosti zadovoljava naše potrebe.
Tijekom poslovne suranje spoznali smo da osim široke ponude, tvrtku ILIGSOFT d.o.o. karakterizira i vrhunska kvaliteta korisničke podrške, brzina u otklanjanju problema, te iznimna susretljivost osoblja, stoga zadovoljni suradnjom, možemo tvrtku ILIGSOFT d.o.o. preporučiti kao pouzdanog, profesionalnog i korisniku prijateljski naklonjenog partnera.

Za Dom zdravlja Slavonski Brod
Ivan Bašić, dipl inf.

Hrvatski institut za povijest - SB

PDF iconPoštovani,
Ovim putem izražavamo našu najiskreniju zahvalnost na Vašoj iznimnoj poslovnoj profesionalnosti u pružanju usluga web hostinga s mnoštvom mail adresa koja se prije svega odnosi na vrhunsku kvalitetu podrške, brzinu reakcije tehničke podrške te zavidnu dostupnost usluge.
S uvjerenjem u nastavak uspješne poslovne suradnje,
Srdačan pozdrav,

Domagoj Maratović, v.r.
stručni suradnik u HIP SB

Naše poveznice

DOSTAVA.INFO

Skype:

Direktor:
Moj status
Tisak i izrada reklama:
Moj status