Internet rješenjaSve većim rastom internet tržišta i marketinga zahtjevi naših korisnika postajali su sve jasniji i orjentiraniji svojoj promidžbi te ponudi svojih proizvoda i usluga na internetu. Naš programerski i dizajnerski tim stručnjaka osposobljen je da u potpunosti odgovori svim zahtjevima naših korisnika, te u dogovoru s njima izradi internet stranice koje u potpunosti prezentiraju korisnikove zamisli.

Read more...
Top Panel
Utorak, 25 Lipanj 2024
 • Decrease font size
 • Default font size
 • Increase font size
 • default color
 • color1 color
 • color2 color
 • color3 color
Napomena

Programi

Sva naša programska rješenja rade pod Windows OS-om.

Od samog početka razvoja naših programskih rješenja, uvidjeli smo prednosti i jednostavnost korištenja Microsoft Windows operativnih sustava za korisnike, ako da smo sva svoja programska rješenja gradili na toj platformi s najsigurnijim bazama podataka.

Pored naših standardnih (gotovih) programskih rješenja, naši stručnjaci u mogućnosti su izraditi Vam i specifična programska rješenja po Vašim željama i narudžbama.

Pogledajte stranicu s našim programima.

Internet stranice

Posjedovanje vlastite web stranice se podrazumjeva ukoliko se bavite nekom djelatnošću, no to je i ujedno najjeftiniji način oglašavanja i pružanja informacija o Vama i Vašoj djelatnosti.
Pri odabiru kreatora Vaše web stranice svakako obratite pažnju na njegove stranice i dotadašnje radove jer loša web stranica može biti kontraproduktivna i odbiti nove stranke i suradnike.

Na posljednjem webdev festivalu nominirali smo 3 web stranice koje smo napravili, i svaka je osvojila nagradu u svojoj kategoriji. Za internet trgovinu osvojili smo 1 mjesto, a za oglasnik i osobnu stranicu 2 mjesto. Ovakva reputacija svakako nas svrstava u kvalitetan odabir za izradu Vaše internet stranice.

Pogledajte i druge naše radove.

VoIP telefonija

Previsoki su Vam troškovi telefonije, a svakako plaćate i brzi pristup internetu? Trebate call centar?

Zamislite da imate vlastitu telefonsku centralu sa neograničenim brojem ulaznih i izlaznih linija te neograničenim brojem izdvojenih lokacija, a operaterima plaćate samo pretplatu. Besplatnim pozivima prema hrvatskim fiksnim linijama i prema 50 drugih zemalja, Vaša ušteda u telefoniji bit će izuzetna.

Mislite da je nemoguće? Mi tako radimo još od 2002. godine.

Obratite nam se s povjerenjem za implementaciju VoIP centrale i kompletnog rješenja koje će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama. Posjetite našu stranicu s detaljnijim informacijama.

Usluge

Konstantno nadopunjujemo djelatnosti kojima se bavimo, kao i usluge koje pružamo svojim korisnicima. Ovdje Vam navodimo samo one najbitnije:

 • Izrada programa
 • Izrada internet stranica
 • Hosting (smještaj Vaših internet stranica na naše servere)
 • VoIP tehnologije (VoIP telefonija)
 • Punjenje i repariranje tonera za laserske printere
 • Prodaja informatičke opreme, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, ... (preko web trgovine)
 • Postavljanje i održavanje mreža
 • Servis informatičke opreme

Zastupstva

Programe, informatičku opremu i ostale artikle možete kupiti svugdje, no uvijek se korisnici pitaju da li su kupili dovoljno kvalitetno i da li to stvarno odgovara njihovim potrebama. Stoga kako bismo našim korisnicima omogućili jednostavan odabir, kao i kvalitetnu tehničku podršku, ušli smo u partnerske odnose s nekim kvalitetnim hrvatskim i stranim tvrtkama.
Tako smo partneri sa slijedećim tvrtkama:

 • Microsoft (software i hardware)
 • BitNet (antivirusni programi)
 • Pupilla (knjigovodstveni programi)
 • Fiskal1 (programi za fiskalizacijske blagajne)
VoIP telefonija PDF Ispis E-mail

Previsoki su Vam troškovi telefonije, a svakako plaćate i brzi pristup internetu? Trebate call centar?

Zamislite da imate vlastitu telefonsku centralu sa neograničenim brojem ulaznih i izlaznih linija te neograničenim brojem izdvojenih lokacija, a operaterima plaćate samo pretplatu. Besplatnim pozivima prema hrvatskim fiksnim linijama i prema 50 drugih zemalja, Vaša ušteda u telefoniji bit će izuzetna.

Mislite da je nemoguće? Mi tako radimo još od 2002. godine.

ŠTO JE TO VoIP?

Što je to VoIPVoIP, odnosno Voice over Internet Protocol kratica je za tehnologiju prenosa glasa putem mreže svih mreža, a nastala je na potrebi da se glasovna komunikacija uklopi u tehničke mogućnosti Interneta, te tako pruži dodatna kvaliteta komunikaciji sve većeg broja korisnika. Klasična razmjena podataka odnosno poruka putem e-maila, instant messaging programa, čak i video komunikacija ipak ne može zamijeniti dobri stari telefon.

 

KOME JE VoIP NAMIJENJEN?

Kome je VoIP nemjenjenKratko i jasno svima. Teško da se može pronaći pojedinac ili tvrtka koja ne mora uputiti bar jedan poziv u inozemstvo. Doslovno, svaki poziv putem VoIP-a je ušteda. Kako gotovo u pravilu VoIP tvrtke ne naplaćuju pretplatu ni priključnu pristojbu, svakim ostvarenim pozivom štedi se novac, dakako, u usporedbi sa cjenikom nacionalnog telekoma.

Ograničenja korištenja nema. Svatko može postati pretplatnik jedne od VoIP tvrtki te time uštedjeti nešto novca kućnom ili poslovnom budžetu. Priključenje fizičkih osoba u pravilu je vrlo jednostavno i može se obaviti doslovno za nekoliko minuta, a to se odnosi i na poslovne korisnike kod kojih nije potrebno modificirati telefonsku centralu. Kod većih poslovnih korisnika primjenjuju se nešto drugačija rješenja, no i o tome nešto kasnije. Uglavnom, nema razloga da ne postanete korisnik VoIP-a. Ne košta ništa, a štedi novac svaki put kad nazovete.

KOLIKE SU UŠTEDE?

VoIP kolike su uštedeTeško je na to precizno odgovoriti zbog različitog sustava tarifiranja i trajanja obračunskog intervala. Nominalne uštede na punu minutu kreću se za neka odredišta i do 80%, a za neka su 100% (potpuno besplatni razgovori), no praksa je pokazala da se realno može uštedjeti između 40% i 70% u usporedbi sa računom koji bi stigao od nacionalnog operatera. Svaki korisnik trebao bi sam izračunati isplativost, odnosno na temelju najčešće zvanih odredišta usporediti cijene. Uštedu možete izračunati i sami.

KOLIKO JE VoIP KVALITETAN?

U okviru današnje tehnologije kvaliteta je besprijekorna. Iako je, prema pravilima igre sa HT-om, VoIP dobavljačima zabranjeno navoditi da je VoIP jednako kvalitetan kao i fiksna telefonija, usuđujemo se ustvrditi slijedeće: ovisno o situaciji, VoIP može biti lošiji, isti ili bolji od klasične telefonije.

Koliko je VoIP kvalitetanKorisnici su svjesni ove činjenice, pa generalna usporedba sa klasičnom telefonijom nije moguća. U pravilu, pozivi u zemlje sa razvijenom Internetskom infrastrukturom daju besprijekornu kvalitetu zvuka, pozivi u mobilne mreže relativni su kao što je relativna i kvaliteta poziva u domaće mobilne mreže (sve ovisi o kvaliteti signala na strani sugovornika), dok najviše primjedbi ide na račun poziva u zemlje gdje ili ne postoji zakonska regulativa VoIP-a ili je Internetska infrastruktura loša. Generalno uzevši, možemo ustvrditi da je Internet opasno ugrozio tržište klasične telefonije.

Iako biste u 99% slučajeva trebali biti zadovoljni, pokoja loša veza zaboravit će se onog trenutka kada se sjetite koliko to košta. VoIP prodire nezadrživo i zauzima sve veći tržišni udio i što god telekomi poduzimaju protiv toga, dugoročno gledano moraju izgubiti bitku sa jeftinijom i fleksibilnijom tehnologijom. Zanimljiva zbivanja su tek pred nama.

KAKO RADI VoIP/INTERNET TELEFONIJA?

Kako radi VoIPVoIP usluga pretvara Vaš glas u digitalni signal koji putuje putem Interneta.

Prilikom biranja broja mobilnih ili redovnih zemaljskih telefonskih linija, signal pretvara u analogni telefonski signal prije nego što dosegne odredište.

VoIP omogućuje upućivanje poziva direktno iz računala, s posebnih VoIP telefona ili s tradicionalnog telefona spojenog na digitalni adapter. Uz to, na lokacijama sa bežičnim "vrućim točkama" (hot spots) kao što su zračne luke, parkovi, kafići dozvoljavaju Vam povezivanje na Internet, te na taj način omogućuju Vam korištenje VoIP usluge bežično.

 

KAKO SE KORISTI VoIP USLUGA?

Kako se koristi VoIPVrlo jednostavno. Iako ima svoja pravila i specifičnosti, poanta je upravo na jednostavnosti. Razmotrimo nekoliko slučajeva:

Mali korisnik

Nakon što je potpisao pretplatnički ugovor, mora nabaviti ili VoIP ATA adapter na koji spaja normalni telefon, ili nabavlja VoIP telefon, u njega ukuca dodjeljeno mu korisničko ime i lozinku za pristup VoIP operateru, te koristi te telefone potpuno identično kao i normalne telefone.

Tvrtke

Tvrtke bi trebale nabaviti VoIP telefonske centrale tako da zaposlenici često čak i ne znaju da se koriste VoIP-om. Naime, VoIP centrala se brine o tome da preusmjeri poziv na VoIP operatera i bira najpovoljniji način zvanja kako za lokalne, tako i za mobilne ili internacionalne pozive. Uštede su ogromne.

Generalni presjek primjene VoIP tehnologije u svakodnevnom životu s mogućnošću primjene kako za privatne tako i za poslovne korisnike:

VoIP preko osobnog računala

Postoji cijeli niz programa koji korisnicima omogućavaju međusobnu glasovnu komunikaciju zasnovanu na VoIP principu (kao najpoznatiji izdvajamo Skype), ali potrebno je da vaš sugovornik, na drugoj strani globusa, ima tu istu aplikaciju u svom računalu. No korištenjem naših VoIP centrala, omogućeno Vam je da putem osobnog računala komunicirate s bilo kojim fiksnim ili mobilnim telefonom u svijetu, a po cijenama VoIP telefonije, te ste na taj način pretvorili Vaše osobno računalo u glasovno komunikacijsko središte.

VoIP preko fiksnog ili mobilnog telefona

Ovaj slučaj danas predstavlja okosnicu korištenja ove usluge i sinonim je za ono što nazivamo VoIP, odnosno Internet telefonija. Poanta je da se upotrebom fiksnog ili mobilnog telefona mogu ostvarivati telefonski pozivi na svaki fiksni ili mobilni telefon svugdje u svijetu, uključujući i na brojeve koji se spajaju putem satelita. Pozivi su u pravilu znatno jeftiniji u usporedbi sa cjenikom nacionalnog telekoma, a sve što Vam je potrebno su naša VoIP centrala te pretplatnički ugovor sa jednom od specijaliziranih VoIP tvrtki.

Korporativna rješenja

Iako VoIP u korporativni sektor ozbiljnije prodire tek u posljednje vrijeme, prednosti takvog sustava su neograničene. Uz naše VoIP centrale, sve što Vam je potrebno je da sklopite ugovor sa VoIP operaterom, te Vam mi načinimo odgovarajuće setiranje naše VoIP centrale. Sustav djeluje potpuno automatski, u većini slučajeva zaposlenici ne primjećuju nikakvu razliku. U okviru korporativnih projekata treba spomenuti i danas vrlo popularna rješenja kojima se uz pomoć Interneta i VPN-a cjelokupne tvrtke sa svojim poslovnicama povezuju u jedinstveni telekomunikacijski sustav koji omogućava besplatnu međusobnu komunikaciju

 

Aktualno

Samoljepljiva folija
Samoljepljiva folija

Reklama je oduvijek bila pola posla, još ako je u pokretu (na automobilu, skuteru, i sl.), pa ju svi vide, ... Logotipi i/ili reklamni natpisi na izlozima, automobilima, kamionima, ceradama, sl.

Više informacija.

INAKS

PDF iconPoštovani,
Tokom izrade projekta on line prodavnice za Agenciju Inaks iz Kragujevca, Srbija, izradili ste nam modul za procesuiranje platnih kartica Unicredit banke u Srbiji.
Na naše zadovoljstovo i pored oskudne tehničke dokumentacije koju ste imali od naše banke, modul ste uradili veoma uspešno i brzo. Pored toga niste zanemarili ni ostale tehničke elemente koji su omogućili napredniji i brži rad naše online prodavnice čija je osnovo OpenCart.
Posebno smo zadovoljni vašim odzivom na eventualne zastoje u razvojnom delu modula, koji su na brz i efikasan način otklanjani u najkraćem mogućem roku.
Zbog ovakvog profesionalnog odnosa, odlične podrške i ostale online prodavnice koje budemo pokretali za naše klijente ili našu agenciju, izradu modula za procesing platnih kartica poverićemo Vašem preduzeću. S poštovanjem.

Agencija Inaks, direktor
Dragan Timotijević

Autoškola TEMPRA

PDF iconOvim putem se zahvaljujemo na neizmjernoj poslovnoj profesionalnosti i vrhunskoj kvaliteti usluga.
"ILIGSOFT" d.o.o. kao naš dugogodišnji partner pronašao je izvrsna rješenja u uslugama web hostinga koje su zadovoljile sve naše potrebe. Preporučili bismo "ILIGSOFT" d.o.o. kao pouzdanog i pristupačnog partnera, te smo uvjereni u uspješan nastavak poslovne suradnje kao i svih prijašnjih godina.
Srdačan pozdrav.

Direktor
Darko Sabo

Dom zdravlja Slavonski Brod

PDF iconZa pružanje usluga web hostinga odabrali smo tvrtku ILIGSOFT d.o.o. prvenstveno zbog toga što smo u širini njihove ponude mogli odabrati optimalan paket usluga koji u potpunosti zadovoljava naše potrebe.
Tijekom poslovne suranje spoznali smo da osim široke ponude, tvrtku ILIGSOFT d.o.o. karakterizira i vrhunska kvaliteta korisničke podrške, brzina u otklanjanju problema, te iznimna susretljivost osoblja, stoga zadovoljni suradnjom, možemo tvrtku ILIGSOFT d.o.o. preporučiti kao pouzdanog, profesionalnog i korisniku prijateljski naklonjenog partnera.

Za Dom zdravlja Slavonski Brod
Ivan Bašić, dipl inf.

Hrvatski institut za povijest - SB

PDF iconPoštovani,
Ovim putem izražavamo našu najiskreniju zahvalnost na Vašoj iznimnoj poslovnoj profesionalnosti u pružanju usluga web hostinga s mnoštvom mail adresa koja se prije svega odnosi na vrhunsku kvalitetu podrške, brzinu reakcije tehničke podrške te zavidnu dostupnost usluge.
S uvjerenjem u nastavak uspješne poslovne suradnje,
Srdačan pozdrav,

Domagoj Maratović, v.r.
stručni suradnik u HIP SB

Naše poveznice

DOSTAVA.INFO

Skype:

Direktor:
Moj status
Tisak i izrada reklama:
Moj status