Internet rješenjaSve većim rastom internet tržišta i marketinga zahtjevi naših korisnika postajali su sve jasniji i orjentiraniji svojoj promidžbi te ponudi svojih proizvoda i usluga na internetu. Naš programerski i dizajnerski tim stručnjaka osposobljen je da u potpunosti odgovori svim zahtjevima naših korisnika, te u dogovoru s njima izradi internet stranice koje u potpunosti prezentiraju korisnikove zamisli.

Read more...
Top Panel
Utorak, 25 Lipanj 2024
 • Decrease font size
 • Default font size
 • Increase font size
 • default color
 • color1 color
 • color2 color
 • color3 color
Napomena

Programi

Sva naša programska rješenja rade pod Windows OS-om.

Od samog početka razvoja naših programskih rješenja, uvidjeli smo prednosti i jednostavnost korištenja Microsoft Windows operativnih sustava za korisnike, ako da smo sva svoja programska rješenja gradili na toj platformi s najsigurnijim bazama podataka.

Pored naših standardnih (gotovih) programskih rješenja, naši stručnjaci u mogućnosti su izraditi Vam i specifična programska rješenja po Vašim željama i narudžbama.

Pogledajte stranicu s našim programima.

Internet stranice

Posjedovanje vlastite web stranice se podrazumjeva ukoliko se bavite nekom djelatnošću, no to je i ujedno najjeftiniji način oglašavanja i pružanja informacija o Vama i Vašoj djelatnosti.
Pri odabiru kreatora Vaše web stranice svakako obratite pažnju na njegove stranice i dotadašnje radove jer loša web stranica može biti kontraproduktivna i odbiti nove stranke i suradnike.

Na posljednjem webdev festivalu nominirali smo 3 web stranice koje smo napravili, i svaka je osvojila nagradu u svojoj kategoriji. Za internet trgovinu osvojili smo 1 mjesto, a za oglasnik i osobnu stranicu 2 mjesto. Ovakva reputacija svakako nas svrstava u kvalitetan odabir za izradu Vaše internet stranice.

Pogledajte i druge naše radove.

VoIP telefonija

Previsoki su Vam troškovi telefonije, a svakako plaćate i brzi pristup internetu? Trebate call centar?

Zamislite da imate vlastitu telefonsku centralu sa neograničenim brojem ulaznih i izlaznih linija te neograničenim brojem izdvojenih lokacija, a operaterima plaćate samo pretplatu. Besplatnim pozivima prema hrvatskim fiksnim linijama i prema 50 drugih zemalja, Vaša ušteda u telefoniji bit će izuzetna.

Mislite da je nemoguće? Mi tako radimo još od 2002. godine.

Obratite nam se s povjerenjem za implementaciju VoIP centrale i kompletnog rješenja koje će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama. Posjetite našu stranicu s detaljnijim informacijama.

Usluge

Konstantno nadopunjujemo djelatnosti kojima se bavimo, kao i usluge koje pružamo svojim korisnicima. Ovdje Vam navodimo samo one najbitnije:

 • Izrada programa
 • Izrada internet stranica
 • Hosting (smještaj Vaših internet stranica na naše servere)
 • VoIP tehnologije (VoIP telefonija)
 • Punjenje i repariranje tonera za laserske printere
 • Prodaja informatičke opreme, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, ... (preko web trgovine)
 • Postavljanje i održavanje mreža
 • Servis informatičke opreme

Zastupstva

Programe, informatičku opremu i ostale artikle možete kupiti svugdje, no uvijek se korisnici pitaju da li su kupili dovoljno kvalitetno i da li to stvarno odgovara njihovim potrebama. Stoga kako bismo našim korisnicima omogućili jednostavan odabir, kao i kvalitetnu tehničku podršku, ušli smo u partnerske odnose s nekim kvalitetnim hrvatskim i stranim tvrtkama.
Tako smo partneri sa slijedećim tvrtkama:

 • Microsoft (software i hardware)
 • BitNet (antivirusni programi)
 • Pupilla (knjigovodstveni programi)
 • Fiskal1 (programi za fiskalizacijske blagajne)
Web design (izrada internet stranica) PDF Ispis E-mail

NAŠE WEB USLUGE

Web designWeb stranica je vitalna komponenta u procesu marketinga. Važno je da se Vaše marketinške poruke na Internetu naprave na sofisticiran i kreativan način, koji je u skladu s ukupnim marketinškim aktivnostima Vaše tvrtke. Naš dizajn, hosting i razvojne usluge idealne su za male tvrtke i pojedince koji žele razviti profesionalnu, korisniku prilagođenu (user-friendly) web stranicu.

 

 

 

Profesionalno dizajnirane web stranice omogućuju tvrtki ili pojedincu:

 • Povećate profesionalni image vašeg poslovanja
 • Povećate prodaju tako što ćete dobiti više potencijalnih kupaca
 • Uštedite vrijeme educirajući svoje kupce o vama i vašim proizvodima
 • Povećajte svoju prisutnost dopuštajući Vašim klijentima da posjete Vašu web stranicu, 24 sata dnevno kako bi dobili informacije
 • Poboljšati odnose s kupcima i steknete lojalnost kupaca

 

Naše usluge sadrže:

 • Web dizajn, razvoj i programiranje
 • Redizajniranje web stranica
 • Registracije domena
 • Integraciju baza podataka
 • Periodično održavanje web stranica
 • Search Engine Optimization

KONSTANTNO UNAPREĐENJE KVALITETE I TEHNIKA IZRADE

webdew festivalDvostruki smo pobjednici s našim web radovima na posljednjem webdev festivalu u kategoriji internet trgovine / internet oglasnici. Naime, naša internet trgovina www.dostava.info osvojila je 1. mjesto, oglasnik www.brodska-burza.net osvojila je u istoj kategoriji 2. mjesto. Na ovo prestižno natjecanje nominirali smo ukupno 3 naša web uratka (web stranice), a svaka je osvojila poneku nagradu u svojoj kategoriji.  Naime, 3. stranica koju smo nominirali www.igor-ilic.iz.hr bila je u prijavljena u kategoriji osobni stranica, te osvojila 2 mjesto. Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju i ovo priznanje samo nam je poticaj za daljnji kvalitetan rad na našim web projektima i web stranicama naših korisnika.

Ovakva reputacija svakako nas svrstava u kvalitetan odabir za izradu Vaše internet stranice.


9 FAZA KOJE KORISTIMO U CIKLUSU IZRADE WEB STRANICE:

Web development1. Faza planiranja (Planning)

Faza planiranja je temeljni proces razumijevanja zašto web stranici treba biti napravljena. Postoji više razloga zašto bi web stranica trebala biti napravljena, pa evo nekoliko primjera:

 • Poslovna web stranica
 • Web stranica za obrazovanje
 • Zabavna web stranica
 • Web stranica s vijestima/novostima
 • Organizacijske web stranice
 • Osobne web stranice

2. Faza analize (Analysis)

Tijekom faze analize nastojimo utvrditi kako web stranica treba izgledati kao i koje će informacije biti prezentirane. Ovaj proces je u velikoj mjeri prikupljanje informacija i obično se obavlja sastankom licem-u-lice. Mi često pregledamo web stranice Vaših konkurenta, utvrdimo sheme web dizajna, te odredimo ciljanu publiku. Na kraju faze analize razumjet ćemo svrhu i zahtjeve web stranice, te ćemo imati opću ideju o dizajnu.

3. Template Design faza (Prototyping)

U fazi prototipa dizajna, stvorit ćemo predložak dizajna za pregled. Predlošci su smješteni u jednostavnim HTML stranicama koje klijenti mogu pozvati u pregledniku i vidjeti kao da bi na kraju trebala izgledati njihova web stranica.

4. Pregled predloška dizajna faza (Review)

U ovom trenutku klijent će moći pregledati predložak i zahtjevati bilo kakve željene promjene.

5. Faza razvoja (Development)

Kad je jednom dizajn web stranica odobren od strane klijenta počinjemo s razvojem web stranica.

6. Fazi testiranja (Testing)

Kad je razvoj web stranica je završio, vrijeme je za testiranje. Testiranje se obavlja kako bi smo bili sigurni da je web site potpuno funkcionalan u svim glavnim preglednicima (Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari, Google Chrome) kao i da nema grešaka.

7. Faza puštanja u pogon (Release)

Nakon što je testiranje završeno, a web stranica je spremna da bude puštena u svijet, ovisno o klijentu mi ćemo web stranice postaviti na svoj web poslužitelj (web host) ili ćemo ju postaviti na klijentov web poslužitelj (web host).

8. Faza optimizacije za tražilice - Search Engine Optimization (SEO)

Mi ćemo primijeniti odgovarajuće ključne riječi i na slove oznaka za svaku stranicu kako bi se osigurao najviši mogući rang za stranicu. Mi ćemo također poslati Vaše web stranice na sve glavne pretraživače i započeti praćenje web prometa preko Google Analytics-a.

9. Faza održavanja - opciono (Maintenance)

Kako vrijeme prolazi, informacije i/ili sekcije unutar web stranica zahtijevaju ažuriranje. To mogu biti nove stranice ili samo nove informacije koje treba dodati na web stranice. U ovoj fazi mi ćemo Vam osigurati potrebne izmjene.


Za sve dogovore i/ili detalje, molimo, nazovite ili nas kontaktirajte putem Skype-a na:

Moj status

 

Aktualno

Stiropor
Stiropor - reklame i oblici

Trebate li jeftinu i atraktivnu reklamu na zgradi, uredu, sajmu ili nekom drugom eventu, imamo rješenje za Vas. Sve Vaše želje pretočit ćemo u oblike ili slova od stiropora (lagano, prenosivo i atraktivno).

Više informacija.

INAKS

PDF iconPoštovani,
Tokom izrade projekta on line prodavnice za Agenciju Inaks iz Kragujevca, Srbija, izradili ste nam modul za procesuiranje platnih kartica Unicredit banke u Srbiji.
Na naše zadovoljstovo i pored oskudne tehničke dokumentacije koju ste imali od naše banke, modul ste uradili veoma uspešno i brzo. Pored toga niste zanemarili ni ostale tehničke elemente koji su omogućili napredniji i brži rad naše online prodavnice čija je osnovo OpenCart.
Posebno smo zadovoljni vašim odzivom na eventualne zastoje u razvojnom delu modula, koji su na brz i efikasan način otklanjani u najkraćem mogućem roku.
Zbog ovakvog profesionalnog odnosa, odlične podrške i ostale online prodavnice koje budemo pokretali za naše klijente ili našu agenciju, izradu modula za procesing platnih kartica poverićemo Vašem preduzeću. S poštovanjem.

Agencija Inaks, direktor
Dragan Timotijević

Autoškola TEMPRA

PDF iconOvim putem se zahvaljujemo na neizmjernoj poslovnoj profesionalnosti i vrhunskoj kvaliteti usluga.
"ILIGSOFT" d.o.o. kao naš dugogodišnji partner pronašao je izvrsna rješenja u uslugama web hostinga koje su zadovoljile sve naše potrebe. Preporučili bismo "ILIGSOFT" d.o.o. kao pouzdanog i pristupačnog partnera, te smo uvjereni u uspješan nastavak poslovne suradnje kao i svih prijašnjih godina.
Srdačan pozdrav.

Direktor
Darko Sabo

Dom zdravlja Slavonski Brod

PDF iconZa pružanje usluga web hostinga odabrali smo tvrtku ILIGSOFT d.o.o. prvenstveno zbog toga što smo u širini njihove ponude mogli odabrati optimalan paket usluga koji u potpunosti zadovoljava naše potrebe.
Tijekom poslovne suranje spoznali smo da osim široke ponude, tvrtku ILIGSOFT d.o.o. karakterizira i vrhunska kvaliteta korisničke podrške, brzina u otklanjanju problema, te iznimna susretljivost osoblja, stoga zadovoljni suradnjom, možemo tvrtku ILIGSOFT d.o.o. preporučiti kao pouzdanog, profesionalnog i korisniku prijateljski naklonjenog partnera.

Za Dom zdravlja Slavonski Brod
Ivan Bašić, dipl inf.

Hrvatski institut za povijest - SB

PDF iconPoštovani,
Ovim putem izražavamo našu najiskreniju zahvalnost na Vašoj iznimnoj poslovnoj profesionalnosti u pružanju usluga web hostinga s mnoštvom mail adresa koja se prije svega odnosi na vrhunsku kvalitetu podrške, brzinu reakcije tehničke podrške te zavidnu dostupnost usluge.
S uvjerenjem u nastavak uspješne poslovne suradnje,
Srdačan pozdrav,

Domagoj Maratović, v.r.
stručni suradnik u HIP SB

Naše poveznice

DOSTAVA.INFO

Skype:

Direktor:
Moj status
Tisak i izrada reklama:
Moj status